Moet x Seaside

Moët & Chandon är världens ledande champagnehus – kända för sin ypperliga kvalitet har de omtalade bubblorna blivit synonymt med lyx och storslagenhet. När du besöker Moore välkomnar vi dig till vår guldgruva för champagneälskare – alltid med välsorterat utbud på kylning.

Samla vännerna i vår exklusiva lounge och låt oss servera perfekt kylda bubblor som gör kvällen fulländad. Fyllda glas höjs mot den bara himlen och skratten klingar i kapp med glasen långt in på natten.

Våra favoriter

Vilken blir din?

Moët & Chandon Brut Impérial

Denna Brut Impérial kännetecknas av en ljus fruktighet med inslag av äpple, persika, krusbär, lime och vita blommor. I munnen känner man hur de fina bubblorna kittlar gommen och häpnas över den klockrena harmonin.

Moët & Chandon Ice Impérial Demi-Sec

Moët Ice Impérial är en champagneupplevelse som kombinerar en fri, fräsch och spännande känsla. Den särställer sig med en ljus fruktighet och förförisk palett och elegant mognad. Dess eleganta signatur är en perfekt balans som uppnås när den serveras med is.

Moët & Chandon Rosé Impérial

Rosé Impérial har en glamorös och extrovert karaktär med en förförisk smak med tydliga inslag av utsökta hallon, smultron, blodgrapefrukt, ljust bröd och mineral. En tidlös elegans är synonymt med exklusivitet och sommarens bästa rosa bubbel.

Möet & Chandon Grand Vintage 2012

Dessa enastående bubblor erbjuder enastående harmoni, åtföljd av mjukhet och friskhet. Denna årgång av röda druvor, Meunier, var särskilt bra vilket framhäver champagnen. Doft av vita blommor, bakverk, valnötter, kex och hasselnötter. Balanseras av nymogna aromer av päron, vit persika & nektarin.

Dom Pérignon Vintage 2010

Fruktig och söt doft av tropiska frukter som grön mango, melon och ananas. Doften övergår till toner av citrus så som apelsinzest och mandarin. Smaken är bred, generös och harmonisk balans följs av en vibrerande pepprig känsla, med fräsch och exklusiv eftersmak. Ett av de bästa vintagechampagnerna Dom Pérignon lanserat!